Луксуз

Пловечки рај RIVA Rivamare (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Сите паметиме на најубавите фотографии од Италија, езерото Комо, од Венеција, Амалфи, Сан Ремо, преубавата Riva. Во светот на џентлмените овој глисер важи за вистински пловечки рај. Глисер кој симболизира стил, моќ и елеганција.

Riva Rivamare е токму тоа. Специјален дизајн, креирана по најфин италијански начин, со многу внимание на деталите.

Нема да зборуваме многу, само ќе ве оставиме да се препуштите на убавините кои ги носи овој чамец.

За авторот

The Gentleman