Уличен стил

Почувствувајте го виножитото со новиот Todd Snyder x New Balance модел

Напишано од Mr. N

Гуруто за машка облека во Њујорк, Todd Snyder е познат по неверојатната соработката со брендовите Timex и New Balance, но неговиот најнов модел на патики е дизајниран со цел да ја доближи топлината со темните и здодевни зимски комбинации.

За нивната седма соработка, Снајдер го оживува класичниот NB 998 модел со изглед на виножито, составен од црвени, зелени, жолти и сини нијанси, со додаток на сиви, бели и црни акценти, кој обезбедува полихроматски удар за да ги оживее тоналните ладни временски ансамбли.

Ограниченото издание на Todd Snyder x New Balance 998 Color Spectrum е достапно исклучиво на ToddSnyder.com и на главната продавница на брендот NYC.

За авторот

Mr. N