Луксуз

Погледнете го часовникот на Рафаел Надал

Напишано од martin

Познатите спортисти, често на нив знаат да носат некое луксузно парче. Таков е случајот и со тенисерот Рафаел Надал. По освојувањето на 11-тата титула на Роланд Гарос, при подигнување на пехарот, кај тенисерот можеше да се забележи уникатниот часовник од брендот Richard Mille. Овој часовник вреди некаде околу 750,000 долари. Моделот RM27-03 тежи некаде околу 20 грама и едноставно не го чуствувате кога го носите на раката.

За авторот

martin