Селебрити

Погледнете го ова секси видео од Шерон Стоун за време на аудицијата за “Basic Instinct” (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Иако досега ни делуваше дека Шерон Стоун ја има добиено улогата во Basic Instinct по дифолт, сега се појави видео од нејзината аудиција за овој филм.

Според Шерон Стоун, да се добие таа улога не било ни малку лесно.

“Не беше лесно да се добие улогата. Најмалку 12 глумици можеа да ја добијат, но сите одбија. Така да не беа баш сите во филм дека тоа е тоа. Но, кога се појавив на сет, знаев дека ја сум вистинската за таа улога.”

А, сега се ви го прикажуваме и видеото од нејзината аудиција, и како сето тоа изгледало.

Шерон Стоун, секој а чест!

За авторот

The Gentleman