Автомобили Креатива

Погледнете ја најновата креативна кампања на Ауди

Напишано од Mr. M

Денеска ќе ве запознаеме со новата кампања на автомобилскиот бренд Ауди. Во оваа кампања, компанијата ги претстави своите автомобили во на еден поинаков начин. Во оваа реклама искористен е специјален базен во кој што возилата се прикажани како играат танц во вода.  Самата порака на оваа кампања е дека не е важна секогаш големината при избор на нов автомобил.

 

За авторот

Mr. M