Успешни приказни

Погледнете ја втората емисија од Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Изминатата премиерно беше прикажана втората емисија на Џентлмен Магазин во која специјален гостин беше Пеџа Тренд.

Пеџа тренд или Предраг Василјевиќ важи за скопски фраер, човек кој ужива во адреналинскиот спорт, човек кој негува добри навики. Едноставно кажано Пеџа е вистински џентлмен.

Во видеото ќе погледнете што значи за Пеџа поимот џентлмен. За неговата љубов кон адренслинскиот спорт. За неговата веспа која е единствена.

Исто така во втората емисија ќе слушнете и што за Лила е џентлмен. Што може да ја освои кај еден маж.

Уживајте во целата емисија.

За авторот

The Gentleman