Водич за патување Омилени места

Погледнете како изгледа најубавата плажа во Турција

Напишано од Mr. N

На патот помеѓу градовите Калкан и Кас во Турција се наоѓа плажата Капутас.

До неа се стигнува по 200 скали, но доколку сте упорни, ќе можете да ги симнете овие 200 скалила за да пливате до пештерите во близина, како и да скокате од околните карпи.

Иако сме научени на прекрасните турски плажи кои се наоѓаат пред хотелот во кој престојуваме, Капутас е исклучок.

View this post on Instagram

Is this beach even for real? #kaputasbeach

A post shared by Real Black Box (@real_blackbox) on

View this post on Instagram

/ doesn’t get any better than this ☀️

A post shared by şevval 🌙 (@sevvalbasel) on

За авторот

Mr. N