Омилени места

Погледнете како изгледа првиот Retail Park во Македонија

Напишано од The Gentleman

Сите посетители во Point Retail Park можат да уживаат во шопинг на познати брендови како LC Waikiki, Sport Vision, KFC, JYSK, NEPTUN, Зегин, Сара Фешн, LTB, Шатци парфимерии, Спортекс, КРШ, Д Спортска опрема My Time, Golden Rose, и други. Во склоп на Point Retail Park ќе има и ексклузивен ресторан, супермаркет КИТ-ГО, игрoетка на површина од 1500м2 Infinity Play и продавница за деца КРШ.

Point Retail Park се простира на површина од 9500 м2 и ќе има 300 паркинг места. Инвеститор на Point Retail Park  е компанијата Али Тобако. Point Retail Park се наоѓа во Општина Бутел, поранешно ТИПО, на раскрсницата помеѓу булевар Словенија и Македонско – Косовска бригада.

Погледнете низ фотографиите како изгледа само еден мал дел од Point Retail Park

 

За авторот

The Gentleman