Фитнес

Погледнете како изгледа тренингот на Кристијано Роналдо

Напишано од Mr. M

Ако зборуваме за физичка спремност, најдобар пример за тоа е Кристијано Роналдо. Една од најголемите причини за неговиот успех не е само тоа што знае да игра фудбал, туку неговата спремност и неговото одржување во постојана форма.

Според Роналдо, секој може да направи добро тело и да биде спремен, но најважно е постојано да работите на тоа. Тој секојдневно освен тренизите на фудбалските терени, оди и во теретана, а ние ќе ви покажеме како изгледа еден негов фитнес тренинг ден.

За авторот

Mr. M