Најново

Погледнете каков часовник носи Рафаел Надал

Новиот Richard Mille RM27-03 Rafael Nadal Tourbillon Shock Resistance е часовник кој ќе биде произведен и ограничен само на 50 примероци, а неговата цена ќе биде неверојатни 750000 долари. Оваа цена нема да ве изненади кога ќе го земете во предвид тоа колку пари потрошил брендот за да го произведе часовникот.

Партнерството меѓу тенисерот и оваа компанија е старо веќе 10 години. Една од ставките кои ги бара овој бренд е тоа што бара од своите бренд амбасадори да ги носат часовниците за време на натпреварите.

За авторот

martin