Креатива

Популарни машки тетоважи кој може да ги направите на нозете

Напишано од Mr. N

Луѓето најчесто сакаат да ги тетовираат рацете и грбот, но нозете се исто така одлично место за сместување на добро осмислена тетоважа.

Нозете се одлично место за тетовирање, бидејќи имаат поголем простор и помалку се чувствува болката во однос на раката. На ногата може да направите различни видови тетоважи, но потребно ви е добра идеја за тоа што посакувате и секако да биде уникатна, креативна  и ќе има посебно значење за вас.

Ви ги претставуваме најдобрите тетоважи за нозе, па затоа разгледајте како изгледаат за да добиете идеја и да видите што ќе истетовирате на вашата нога.

За авторот

Mr. N