Креатива Стил

Pornhub направи креативни шорцеви кои ќе ве спасат од ерекција

Напишано од Mr. M

Дали ви се случило кога седите на плажа и гледате некоја згодна девојка и не можете да станете од лежалка? 🙂

Навистина е незгодна ситуација кога седите на плажа и ќе ви дојде ерекција. Сепак, популарниот сајт Pornhub има решение за тоа. Тие создадоа своја линија на шорцеви за бањање кои што имаат за цел да ве спасат и да ја сокријат вашата ерекција.

Кај овие шорцеви направен е посебен дел од ликра кој е доста цврст и не дзволува ништо да се види.

За авторот

Mr. M