Креатива

Pornhub со страшна реклама за крај од 2016

Напишано од Нино

Pornhub со страшно јака реклама за крај од 2016, а таргет се самците на кои секое друштво им е добредојдено

Client: Pornhub
Agency: Officer & Gentleman

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)