Автомобили

Позната внатрешноста на новиот VW Golf 8

Напишано од Mr. M

Сите со нетрпение ја чекаме премиерата на новиот VW Golf 8. Се очкува нешто поинакво од другите генерации. Сепак на интернет успеавме да пронајдеме неколку скици кои биле направени во компанијата преку кои можеме да добиеме јасна слика за тоа како ќе изгледа новиот модел на Golf.

Освен за надворешниот дел, ние добивле слика за тоа како ќе изгледа голфот од внатрешноста.

КОга ќе ја погледнете овааа фотографија, првата работа која ви паѓа во очи е екранот кој е како еден продолжение на котролниот дисплеј. Копчињата во автомобилот се намлени, па поголемиот дел од функциите се ставени на допир.

Новиот модел на Golf ќе биде претставен во октомври.

За авторот

Mr. M