Селебрити

Познати личности кои одбиваат да користат Инстаграм

Напишано од Mr. N

Социјалната мрежа Instagram ни овозможува да ги следиме нашите омилени славни личности и за момент да се почувствуваме поблиску до нив. 

Покрај тоа, познатите можат да заработат и неколку милиони со објавување на една фотографија.

Сепак, не сите познати се зафатени од лудилото на социјалните мрежи, а следниве 5 сè уште си немаат направено Instagram профил:

Benedict Cumberbatch

Jake Gyllenhall

Daniel Radcliffe

Jennifer Lawrence

Emma Stone

 

За авторот

Mr. N