Автомобили

Познатиот бизнисмен Александар Крафт и неговите автомобили (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Александар Крафт познат бизнисмен и инстграмџија има навистина една преубава ретро колекција на автомобили. Човекот знае да ужива во добри работи очигледно, по неговиот начин на живот.

Љубител е на ретро автомобили кои ужива да ги прави во своите омилени бои, да ги реставрира комплетно и да направи од ретро во луксуз.

Така е и со неговиот Ленд Ровер Дифендер, кој во својот гепек има направено место за еспресо машина, коктел бар и хјумидор.

Да не ви објаснуваме многу погледнете за што збориме.

За авторот

The Gentleman