Селебрити

Познатите глумци цел живот имале иста фризура

Напишано од Mr. N

Карантинов помина, а ние веќе 3 месеци зборуваме само за нови фризури кои ќе ги комбинираме при нашите први посети на фризер. Па време е за предлози од сите можни страни…

Денес имаме интересен младалачки изглед од позната глумачка супер екипа.

Деновиве искочи фотографија од младите Маргот, Бред и Лео, кои имаат потполно иста фризура. Не може да се препознае кој е кој.

Така да еве уште една идеа дали да крадете од младиот шишка изглед (веројатно косата ви е подолга од што треба), или пак да пробате модерна варијанта од моменталните нивни возрасни фризури.

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N