Стил

Познатите личности кои можеа да се пофалат со фризурата за 2016

Погледнете ги најдобрите фризури за 2016 година носени од познатите личности. Од кратка, долга, бушава, залижана па се до афро.

 

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)