Пијалоци Селебрити

Познатите мажи и нивните алхохолни брендови

Напишано од Mr. M

Од текилата на Џорџ Клуни до вискито на Боб Дилан.

Дан Ајкројд- Crystal Head вотка

Изненадувачки духовниот Ајкројд беше инспириран од мезоамериканската легенда од 13 кристални черепи за да направи чиста вотка со нула адитиви.

Џорџ Клуни- Casamigos текила

Иако Casimigos текилата сега е во сопственост на големата компанија Diageo, Клуни сепак е заштитниот знак на овој пијалок. Во 2013 година тој го ко-основаше со Ранде Гербер и Мајк Мелдман. Тие сакаа квалитетен пијалок што можат да го пијат цел ден.

Боб Дилан- Heaven’s Day виски

Дилан работеше со сите, од Пепси и Епл до Викторија Сикрет. Но, вискито е малку поблизу до американската легенда и тој беше вклучен во развојот на вискито и бурбон Heaven’s Day.

За авторот

Mr. M