Психологија

Прашања кои жените ги мразат во кревет

Напишано од The Gentleman

Според теоријата гледано, според сите модни списанија за жени, Опра, и останати емисии, мажите мора да ги прашаат жените што сакаат во кревет.

Реалноста сепак не е таква. Според најновите истражувања, жената не сака разговори ко извучат како упатство за корисетње во спалната соба. Они сакаат спонтанооткривање на сите нивни тајни ерогени зони и моменти. Голем број жени изјавиле дека подобро да имаат недоразбирање во спалната соба, отколку да се договараат со партнерот што треба да прават.

Дури и кога прв пат влегувате во сексуален однос со новата партнерка, подобро е да истражувате што сака и да и се тресат колената и да губи сдзив, отколку да ја прашате.. Ова добро е?! и да ја уништите сета магија.

Не бидете тапа фраери.

 

За авторот

The Gentleman