Мода

Празнична кампања на POLO Ralph Lauren

Познатиот и луксузен моден бренд опфати три манекенски ѕвезди Сајмон Несмана, Дон Лија и Џордан Парис за нивната нова рекламна кампања. Акцентот е ставен на џинсот, но и на кроевите на костумот. Погледнете како на одличен начин може да ги искомбинирате фармерките, џемперот и сакото.

За авторот

martin