Филмови

Предлог 3 Нетфликс серии за забавен карантин

Напишано од Mr. N

Листи на серии кои може да ни прават друштво овој карантин ги има многу. Но како фанатици по серии, по Нетфликс и ХБО, голем дел од нас веќе се живо и диво имаат изгледано.

Сепак, постојат одредени Нетфликс серии кои сигурно ги имате пропуштено периодов поради зафатеност со работа или пак други причини. Затоа, ние најдовме 3 занимливи серии кои супер ќе ви дојдат за време на карантинов.

Погледнете за кои серии станува збор во продолжение

Altered Carbon

You

I am not okay with this

За авторот

Mr. N