Троши

Предлог 4 квалитетни тримери кои еден маж треба да ги има

Напишано од Mr. M

Мажите кои водат грижа нега за себе, знаат колку се важни тримерите. Тие се доста корисни бидејќи без многу труд можеме на едноставен начин да ја обликуваме нашата брада. Поради таа шричина денеска ќе ви ги претставиме најдобрите 5 тримери за мажите.

Braun Cruzer6 Body Trimmer

Овој тример е одличен за таа цена. Нуди можност да ја бричите вашата брада до најмало ниво од 0,6 милиметри. Тримерот се полни со полнач и е одличен за да го носите на патувања. Цената на овој тример е 28 евра.

Panasonic ER-GB80

Станува збор за мултифункционален тример кој може да се користи и на влажна и на сува брада. Покрај брадата тој може да се користи и за другите делови од телото. Лесен е за чистење, едноставен за користење. Цената на овој тример е 67 евра.

Philips Series 500 Showerproof Body Groomer

Прецизен и може да се користи за различни должини на брада, но овој тример е познат по тоа што е водоотпорен, што значи дека можете да го користите додека се бањате. Цената на овој тример е 69 евра.

Remington BHT250 Delicates

Тример кој е направен за стилизирање на брадата, па доколку сте некој кој има брада, овој тример е совршен за вас. Тримерот е доста корисен, а сепак и одлична цена од 25 евра.

За авторот

Mr. M