Патувања

Предлог 5 помалку познати песочни плажи во Грција

Напишано од Mr. N

Не е тајна дека во Грција можат да се најдат некои од најубавите плажи во светот. Додека повеќето грчки плажи се преполни со туристи, сè уште постојат неколку што се скриени од очите на јавноста.

Па доколку сакате малку приватност, а сте подготвени за авантура, не заборавајте да ги посетите најскриените грчки плажи:

Колона, Китнос

Вутими, Антипаксос

Калогрија, Патрас

Папа Неро, Пилион

Меси, Комотини

За авторот

Mr. N