Стил

Предлог црвен викенд стил копиран од Мајкл Џордан

Напишано од Mr. N

Една од најпознатите кежуал викенд стил слики на Мајкл Џордан е наша викенд неделна инспирација на денот.

Па доколку комбинирате црвени тренерки денес е денот за тоа –

За авторот

Mr. N