Филмови

Предлог Friday.mk филм за полесен старт на работната недела

Напишано од Пјер

Не е лесно враќањето на работа по празниците. Првиот ден е особено тежок, затоа гледаме да спасиме колку толку. Наш денешен предлог за мирна вечер е филмот Three Billboards Outside Ebbing Missouri. Одлична екипа, и феноменален филм, кој најверојатно ќе закачи и некој оскар.

 

За авторот

Пјер

1 Коментар