Нега и одржување

Предлог фризура за Декемвриските забави што следат

Напишано од Mr. N

Може на прв поглед ќе ви изгледа дека е пренападна, но Modern Pompadour фризурата е далеку од тоа. Доколку не ви се допаѓа предолг и престрмен пад на предниот дел на косата, можете само да одберете помала разлика во должината на горниот со страничните делови на косата, и се ќе биде во најдобар ред.

Сигурни сме дека видеото и галеријата ќе бидат причина повеќе за да се охрабрите

За авторот

Mr. N