Нега и одржување Спорт

Предлог луда фризура за оваа пролет? Јака розе како Нејмар

Напишано од The Gentleman

Викенд натпреварот во франција помина во знакот на Нејмар и ПСЖ.

Покрај доминацијата и високата победа, натпреварот беше засенет од фризурата на Нејмар. Јака розева горе, и нула од страна. Дресот на Коби е само шлаг на тортата.

Па доколку планирате да се глупирате со нова откачена фризура, наш предлог е да го копирате Нејмар. Секако доколку ви дозволува професијата, не сакаме да ве избркаат од работа 🙂

За авторот

The Gentleman