Стил

Предлог модни комбинации со познатите Chukka чизми

Напишано од Mr. N

Високите чизми до глужд станаа премногу популарни по нивната леснотија, разноврсност и стил. Може да се комбинираат со тексас па дури и со добар костим и може да ги најдете во различни бои, ткаенини, како и детали.

Погледнете неколку предлози од нас.

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N