Троши

Предлог моќен машки парфем – Boss The Scent

Напишано од Mr. M

Boss The Scent поседува ексклузивна состојка од Африка, тоа е афродизијачкото овошје Maninka кое потсетува на комбинација од пешнфрут и рум. Maninka предизвикува нешто подлабоко и посилно: поттикнување на копнежот и будење на сеќавањето. Boss The Scent е поставен на цврста основна арома на кожа, а неговиот ефект е моќен, единствен и незаборавлив.

Овој парфем можете да го купите онлајн на следниот линк.

За авторот

Mr. M