Мода

Предлог обувки кои најдобро одат во комбинација со одело

Напишано од Пјер

Порано било незамисливо оделата да се носат со нешто друго, совен со класични чевли, претежно во црна боја. Но како што веќе добро знаете, ова е далеку зад нас.

Во денешно време оделото се комбинира со се и сешто, што исто така не е во ред. Затоа наш совет е да се фокусирате на она што најдобро оди на оваа класична и формална комбинација. Значи покрај црните класични чевли, оделото оди нормално и со кафени (може и дури подобро него со црни). Оделото оди и со високи чевли, поготово во зимските месеци, и истите тие може да се комбинираат и во црна и во кафена боја. Последно, што никако не сме да се заборави во ова денешно креативно време, се и минималистичките патики. Тие исто така одлично одат со спортските одела, но треба да се внимава истите да бидат само во бела, сива, или црна боја. Во продолжение моделите на кои мислиме –

За авторот

Пјер