Стил

Предлог очила за модерниот господин

Напишано од Mr. M

Хенри Кавил или на светот познат како Супермен, направи соработка со брендот BOSS во нивната пролет/лето кампања за 2019 година за линијата на очила која се вика Sharpen Your Focus. Во елегантни модни комбинации, познатиот актер ги претстави моделите на очила од брендот BOSS. 

За авторот

Mr. M