Пијалоци

Предлог пијалок: најдоброто шкотско виски за 2018 година

Напишано од Mr. M

Пред да почнеме да разговараме за шкотското виски, предложуваме да ја погледнете оваа реклама. Верувам дека никогаш не би помислиле дека ова е реклама за виски бренд.

Macallan брендот кој ја промени виски индустријата во 2018 година.

Постојат повеќе причини зошто Macallan е најдоброто шкотско виски за 2018 година. Големи постигнувања имаше оваа компанија оваа година. Прво, беа продадени голем број на шишиња од ова виски на аукции низ светот. Едно шише кое било старо 60 години, било продадено за неверојатни 1 милион долари.

Освен што произведува квалитетно виски, овој бренд го промовира и животниот стил. Рекордни продажби, луксузни настани, квалитетни рекламни кампањи, се тоа во оваа 2018 година.

За авторот

Mr. M