Метрополи

Предлог пролетно патување – Weekend in STOCKHOLM

Напишано од Пјер

Пролет, Мај, вистински период за една убава кратка прошетка во некоја Европска метропола. Наш предлог – Стокхолм. Период во годината кога не се стемнува, кога има убави сончеви денови. Имате стари денови за користење, имате ВИЗЕР, останува уште желбата.

Проверете го видеото, и спремајте куферот –

За авторот

Пјер