Патувања

Прекрасни фотки од најубавата плажа во светот

Напишано од Нино

Прекрасните фотографии се дело на Trevor King. Тој, како и цел свет, е заљубен во преубата Venice Beach, California. Одморете очи –

photo-23-3-17-7-19-26-am photo-23-3-17-7-24-16-am photo-23-3-17-7-24-47-am photo-23-3-17-7-26-48-am photo-23-3-17-7-27-32-am photo-23-3-17-7-28-07-am photo-23-3-17-7-33-39-am photo-23-3-17-7-35-15-am photo-23-3-17-7-35-43-am photo-23-3-17-7-37-47-am

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)