Селебрити

Преубавата Маргот Роби се соблече во новиот филм (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

На задоволство на секој маж, во новиот филм во кој игра Маргот Роби, конечно ќе можеме да уживаме во нејзината убавина.

Новиот филм „Дримленд“ што неодамна започна да се прикажува на „Амазон премиер“, се снимал минатата година, а главната улога во неа ја игра 30-годишна австралиска суперѕвезда, која во драмата ја игра Алисон Велс.

За авторот

The Gentleman