Нега и одржување

Проблеми на лицето кај мажите кои девојките веднаш ги приметуваат (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Еден од најпознатите магазини за мажи во светот AskMan одлично ја имаат претставено една многу важна работа, на што треба да водиме грижа најмногу во поглед на лицето кај мажите. Станува збор за 4 проблеми, кои веднаш на прв поглед се забележуваат од страна на девојките.

На кратко  еве кои се тие:

1.Кожата, и колку таа е масна и груба

2.Влакната, без разлика дали станува збор за веѓите, косата, брадата или оние најлошите во носот

3.Чистотата на лицето, каде во најголем број од случаите прво што девојките забележуваат се црнките

4.Забите и забните наслаги, затоа што насмевката мора да привлекува, а не да одбива.

Во краткото видео е многу подобро објаснето. Погледнете.

За авторот

The Gentleman