Настани

ПРОЛЕТНИ ПОПУСТИ ВО РАМСТОР МОЛ

Напишано од The Gentleman

Почувствувајте ја пролетта со пролетните попусти во Рамстор Мол кои достигнуваат до неверојатни 70%, а кои започнаа на 26.04 и ќе траат до 09.05.  

Вистинска распродажба, многу попусти, сѐ на едно место за вас и вашиот дом можете да најдете во широкиот асортиман што го нудат продавниците во Рамстор Мол. Обновете си ја вашата облека, пронајдете си ги вашите пролетните чевли, чанти, козметика, направете хемиско чистење на вашата облека, пронајдете сѐ што е потребно за обновување и освежување на вашиот дом по намалени цени низ продавниците на Рамстор Мол.

Уживајте во безбеден шопинг во Рамстор Мол каде што се почитуваат сите мерки и препораки за заштита од корона вирусот.

Сега е одлично време да ги искористите одличните понуди за пролетен шопинг единствено во Рамстор Мол.

За авторот

The Gentleman