Метрополи

Прошетка на тема “Еден ден во Rio De Janeiro”

Напишано од Пјер

Доколку имате подлабок џеб, и немате идеа за вашата следна дестинација, наш предлог е Јужна Америка, односно срцето на Бразил. Рио важи за еден од најубавите градови во светот, полн со убави девојки, активен Инстаграм и мирис на летото. Фудбалската топка ја ставаме малку понастрана.

Проверете како изгледа еден убав сончев ден во срцето на Бразил.

За авторот

Пјер