Хотели

Прошетка низ чудото на Балканот – Aman Sveti Stefan

Напишано од Mr. N

Со точно 50 соби и 8 екстра луксузни апартмани, Аман Хотелот на островот/полуостровот Свети Стефан во Црна Гора важи за едно од најлуксузните летувалишта на Јадранот но и пошироко во Европа.

На локацијата може да припарите само ако сте сместени во некоја од нивните соби, или па може да си платите дневна тура од 25 евра по човек за мини прошетка.

На оваа локација биле сместени голем дел од познатите фаци од светот, затоа што локацијата е интимна, луксузна, перфектна за еден летен одмор.

Повеќе за локацијата во следното видео –

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N