Хотели

Прошетка низ ходниците на најлуксузниот хотел во Индија

Напишано од Mr. N

Веќе неколку недели имаме статии на тема најфраерските хотели во светот.

Денес одиме во Индија, и ремек делото Taj Lake Palace.

Нема што да се објаснуваме со текст, разгледајте детално во видеото подоле, и планирајте од следната година некој јак луксузен одмор на ваква далечна дестинација –

За авторот

Mr. N