Метрополи

Прошетка низ Милано (ВИДЕО)

Пандемијата си го направи своето, и таман кога помисливме дека ќе се спасиме годинава, и дека ќе се вратиме во нормала, ништо од тоа. Според прогнозите сето ова ќе трае до 2022 година, колку и што трае една пандемија 2 години.

Но, ние виртуелно ќе прошетаме до Милано.

За авторот

The Gentleman