Автомобили

Прошетка низ салонот на лускузни автомобили во Дубаи

Напишано од Mr. M

Секој супер луксузен автомобил кој го сакате можете да го најдете и видите на едно место. За се што е поврзано со луксуз, Дуаби е една од дестинациите кои што веднаш ни паѓаат на памет, па така ако сакате да гледате супер автомобили, тогаш сте на вистинско место.

На улиците низ Дубаи секојдневно се гледаат најразлични луксузни модели па поради тоа е и најголем прдавач на овој тип на возила.

Денеска ќе се прошетаме низ VIP Motors UAE салонот за автомобили во Дубаи кој што е празник за очи 🙂

Од Mercedes-Benz SLR McLaren, до легендарното Ferrari 812 Superfast. Porsche 918 Spyder, кој се произведе во ораничен број на возила и тука е Lamborghinija Aventador SVJ.

 

За авторот

Mr. M