Креатива Хотели

Првата хотелска соба за гејмери изгледа неверојатно

Напишано од Пјер

Hilton Panama хотелот ја претстави првата гејмерска хотелска соба во светот. Alienware технологија, со 65-inch 4k OLED TV,  Core i7-7800 Alienware PC и laptop, Xbox One,  Oculus Rift, стол за тркање, и нормално кревет

Гејмерите конечно можат да не искочат ос соба, по цена од $349 од вечер

За авторот

Пјер