Уличен стил

Први adidas Pharrell модели кои изгледаат нормално

Напишано од Mr. N

adidas Originals и Pharrell Williams со најава за нови два бели модели на патики.

Нивната соработка продолжува и оваа година со модели на патики во “Ecru Tint/Cream White/Clear Brown” нијанси. Оваа линија ќе биде дел од нивната “Hu” соработка, но за разлика од првите прешарени чорапа модели, овие сега се доста нормални само со дрежливи врвки.

 

За авторот

Mr. N