Апликации

Првиот задолжителен моден Инстаграм профил за 2018

Напишано од Пјер

Сигурно веќе сте слушнале за Италијанското модно име Mararo by Mr Raro? 

Mr Raro (што во превод значи ретко – “rare”) – е феноменален Италијански модерен машки бренд дело на Mr Roberto.

Елеганција, стил, модерни парчиња со Италијански шмек. Дали има нешто појако?

Во продолжение неколку предлози од неговиот Инста профил, кој е дефинитивно првата задолжителна работа оваа година за вас.

Milano’s ☔️

A post shared by Mararo By Roberto (@mararomrraro) on

Relaxing moments #mararoaltaqualita #mararomrraro

A post shared by Mararo By Roberto (@mararomrraro) on

Buona Domenica a tutti 🌞

A post shared by Mararo By Roberto (@mararomrraro) on

Details …. #mararoaltaqualita

A post shared by Mararo By Roberto (@mararomrraro) on

The Team #mararoteam #mararoaltaqualita

A post shared by Mararo By Roberto (@mararomrraro) on

Details…. #mararoaltaqualita

A post shared by Mararo By Roberto (@mararomrraro) on

За авторот

Пјер

1 Коментар