Уличен стил

PUMA со шарен LQD CELL OMEGA модел

Напишано од Mr. N

PUMA со нов фраерски LQD CELL OMEGA модел кој е вистинска најава за потопли денови кои се пред нас. Едвај ги чекаме не само поради заборавање на зимата, туку и за помош во борбата со корона вирусот.

Овој модел ќе биде достапен на веб страната на PUMAпо цена од 110 долари.

За авторот

Mr. N