Љубов

Работи кои секој маж треба да ги знае за да ја импресионира жената

Напишано од The Gentleman

Стеротипот за импресионирање на жена е дека треба да покажете дека имате доволно и пари.  Иако ова може да помогне, нема да го привлече типот на жени што сакате да ги сретнете. Наместо тоа, ние сме тука да ви помогнеме за девет други вештини што ќе ви помогнат да ја импресионирате жената.

Да знаете да играте – Девојките сакаат маж кој не се плаши да излезе на подот за танцување.

Да уживате во независен живот – Ниту една жена не сака иднина со маж кој сè уште живее од парите на неговите родители.

Да поправате одредени работи низ домот – Поправањето на работите низ дома верувајте дека многу помага кога сакате да ги импресионирате жените. Повеќе мажи растат без општите вештини за работа што генерацијата претходно ги знаеше. Вклучено е целосно, ако можете да промените гума, да поправите мотор за автомобили или да направите столарија.

Да знаете да зготвите неколку оброци – Не зборуваме да знаете да зготвите некои специјалитети. Достапни се многу ефтини и едноставни рецепти кои нудат вистински избор во храната за ноќта со вашата девојка.

Да знаете да слушате – Девојките сакаат одличен комуникатор! Секоја девојка е различна и твоја работа е да ги слушаш и да учествуваш во нивните интереси.

Да имате манири – Наспроти она што го кажуваат убавите момци, девојките забележуваат манири. Важно е да се разбере дека има разлика помеѓу да се биде љубезен со девојка што ви се допаѓа и да има манири.

Да знаете да пиете – Откријте ја другата страна на пиење, каде што може да се прикаже самоконтрола и софистицираност, истовремено и добро да се забавувате.

Научете друг јазик – Учење на друг јазик е најтешката вештина за да се постигне од овој список, но плаќа дивиденди

Научете како да се одбраните – Жените не сакаат маж кој ќе се повлече пред првата препрека или пред првиот напад. И да не сакате да возвратите, мора да знаете да се одбраните.

За авторот

The Gentleman