Нега и одржување

Работи што треба да ги поседува секој маж до својата 30 година

Напишано од The Gentleman

Секој маж за да ја почувствува вистински самодовербата, да биде вистински маж кој гордо ќе се носи со она што го поминал и научил во животот, мора да направи барем една листа на работи кои ќе го карактеризираат како личност. Еве ги оние работи кои ние ги одвоивме што секој маж треба да ги има до неговите 30 години.

Колекција на книги

Кожен паричник

Класични чевли

Парфем по кој ќе биде препознатлив

Одело по мерка

Уникатно пенкало

Квалитетни очила за сонце

Препарати за одржување на чевлите

Квалитетен часовник

Кожна јакна

Машинка за бричење

Начин да може да направи совршено кафе по дома

Колекција на виски

Добри чорапи

Скара

Патики за трчање

Домашна канцеларија

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

The Gentleman