Водич за патување

Рајот постои и се наоѓа во Костарика

Напишано од The Gentleman

San José Studio Saxe се кривците за ова перфектно рајско чудо од Costa Ricа

Andres Garcia Lachner
DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

The Gentleman